Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

 

 

Shtëpia lundruese EVROHAUSE – Dizajn

Nuk ka rëndësi çfarë plani keni, na bëni porosi dhe ne do të plotesojmë ëndrat tuaja! Këto janë disa nga projektet tona :

 

плаващи къщи-дизайн плаващи къщи-дизайн

 

 

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция