Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

 

 

 

TË JETOSH NË NJË AMBIJENT DETAR : Strukturat standarte të shtëpive ndalojnë të gjitha kufizimet. E ndërtuara mbi ujin, modelet e EVROHAUS japin mundësi për jetes mbi detin pa asnjë problem.

Shtëpi lundruese EVROHAUSE :

   

плаващи къщи плаващи къщи плаващи къщи

 


Dizajni i kësaj shtëpie EVROHAUSE tërheq vëmendjen me një miks elegancë të kombinuara me arkitekturë moderne dhe dinamike. Struktura e jashtme e tejdukshme e mbledh dizajni e shtëpisë lundruese si një vijë e bardhë që krijon hapsirë.
Kjo vijë është e vendosur anësh me shtresa veshje të bardha dhe me ngjyra. Hapsira të medha me vija të tejdukshme hapin pamjen tek uji. Pamje të bukura mbi ujin zmadhojnë entuziazmin e spektatorit. Nga ana tjetër, e shikuar nga toka, shtëpia lundruese duket më shumë e mbyllur.

Kjo pjesë ka me pak dyer të tejdukshme, me qellim që të shmangen shikimet e kalimtareve kureshtar, por gjithashtu edhe për një izolim më të mirë nga zhurmat e jashtme. Një seri e ngushtë dritaresh lëshojne driten natyrore në pjesën anësore. Fasada e bardhe praktike, ne forme dinamike dhe detajet e zgjedhura me shije anije, si për shembull platformë druri ose parmake druri, nënvizojne karakterin detar të kësaj shtëpie lundruese. Një lidhje unike është e krijuar midis ujit dhe mjedisit, permes dy tarracave të mbuluara dhe platformë të gjërë diellore.


PLANI INTERIOR I PËRKRYER DHE PLOT DRITË: Pjesa e hyrjes e mbuluar e shtëpisë lundruese ështe e vendosur në nivelin e poshtëm. Nga aty ka hyrje në të gjitha dhomat e gjumit dhe dhomave të tjera, siç dhe tek banjot përmes një korridori qendror. Dhoma e gjumit me dalje në tarracë në nivelin e poshtëm është i vendosur në pjesën anësore të shtëpisë lundruese. Depoja për bicikletat, mbeturinat etj., me hyrje nga pjesa e jashtme gjithashtu është e vendosur në këtë nivel. Kati i lartë plot dritë ka në dispozicion dhomën ndenjiës dhe dhomën e ngrënjies. Dritaret e madhe panoramike ju ftojnë ta kaloni kohën e lirë duke shikuar pamjen mbi ujin. Aparate elektrike jashtë mbrojne këta që jetojnë brenda shtëpisë nga dritën e tepër, ose sigurojnë hije në ditët e nxehta verore. Guzhina moderne me dalje në tarracën e mbuluar dhe platformën e gjërë, gjithashtu është e vendosur lartë. Nje platformë druri luan rolin e një tarracë diellore që është e rrethuar me binare anije. E mbrojtur nga zmadhim i fasadës dhe kundër shikimeve kureshtare , dhe është e mbuluar pjesërisht

 

 

плаващи къщи плаващи къщи

плаващи къщи

 

 


Përmasat standarte të modelit të treguar : 20x7 m
Gjatësia 6.38 m në tërësi
33.435 m tarracë të lartë
2.50 m lartësi tavani në niveli i poshtëm dhe të sipërm
Parapetat 0.50 m në majën e një tarracë + niveli i poshtëm me një kat i mbaruar
Hapsirë banimi 91.46 m2 niveli i poshtëm + 25.70 m2 tarracë
51.21 m2 niveli i sipërme + 74.43 m2 tarracë
142.67 m2 hapsirë e përbashket
Ponton : Strukture speciale EVROHAUSE Struktura super
Strukturë muri Evrohause
Fasade : Muri të lidhura
Dritare : 3-kraharore izoluese
Ngrohtesia : termo pompa/ pompa për
nxehje dyshemesh
Energji :60 KWh/(m2 x p.a.)
 
       … REALIZONI ËNDRRËN TUAJ PËR BANIM MBI UJË NËPËRMES NESH


                                                                                     

 

 

плаващи къщи плаващи къщи плаващи къщи

 

        

плаващи къщи плаващи къщи плаващи къщи

     

  

плаващи къщи плаващи къщи плаващи къщи

 

     

плаващи къщи

плаващи къщи плаващи къщи

 

 

плаващи къщи плаващи къщи плаващи къщи

 

 


плаващи къщи плаващи къщи плаващи къщи

 

 

 

 

              

              

                            

 

 

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция