Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

Shtëpi e lundruese

Jepeni fund ëndrrave tuaja për jetesë  mbi ujë – bëjeni atë realitet!

  плаващи къщи  плаващи къщи

 

Pa rëndësi a janë brenda qytetit, në kanal, ose në natyrë në lumë, liqen ose det – gjithmonë elegante. Struktura e cekët, jep qasjen e shtëpisë EVROHAUSE tek çdo lloj ujrash – të rrethuara dhe jo rrethuara !

Të jetosh në breg, në një shtëpi e mahnitshme, në fakt të liron nga kufizimet. Nëse ëndërroni një jetesë të tillë elegante, me qasje në ujë, direkte nga platforma e tarracës tuaj, atëherë shtëpia EVROHAUS me mirëmbajtjen e saj pa lekë dhe sistemi special për pontone EVROHAUSE, është zgjedhje më e mirë , i cila mund të bëni.

Keni dashirë të jetoni në shtëpi dhe të keni në dispozicion varka, por nuk keni nevojë për kopësht, për të cilën të kujdeseni ose lëndinë, kurse për një kufi uiji që përjashton konfliktet me fqinjët. Ndoshta dëshironi të shkoni në një vend tjetër dhe të merreni shtëpinë me vete ? Atëherë bëni zgjedhjen tuaj me këtë shtëpi të pazakonte nga projektet e EVROHAUSE, model EVROHAUSE, Shtëpi lundruese.

Harrojeni mungesën e pamjes. Levizje e lehtë e ujit dhe pamjet që të ndalojnë frymën janë një alternativë e mirë.


Lidhja dhe artikulli nga milioner.bg :

   www.millionaire.bg/article.jsf?flashCategoryId=2&articleId=2690

Të strehohesh mbi ujin, të përjetosh ëndrrat e tuaj mbi ujë…

 

     плаващи къщи

    плаващи къщи

Karakteristikat të materialeve të përdorura në strukturat EVROHAUSE:

- LEVIZSHMËRI DHE SIGURI MË E MADHE MBI UJË
- NDËRTIM ME TAVANE ME LARTËSI NGA 2.48 M

        

      плаващи къщи-концепция 

     плаващи къщи

- INTIMITET NË TË TËRË VITIN
- PËRJASHTA JAHTA, BRENDA SHTËPI PLOTËE KOMODITET
- ÇMIMI I MIRË DHE NË PËRPUTHJE ME NATYRËN
- SHPENZIM MË I ULËT PËR ENERGJI
- PAISJE PËR SIGURIM
- MËNYRA E NDËRTIMIT ME NJË JETË TË GJATË
- DHOMA TË MËDHAJA KUNDËR STUHIVE DHE TËRMETEVE

  

      плаващи къщи

Transportim përmes tokës:

 

Transportim ujor:

 

Mobiliteti unik:

 


 


 

 

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция