Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

 

Kompleksi i parë SPA lundrues me sipërfaqje 400 m2 do të paraqitet para publikun në Francë

Duke treguar kompetencën e tyre në ndërtimin e strukturave lundruese, Evrohause Holding përsëri paraqet vetveten me një ndërtim të një hoteli luksoz spa. Duke përdorur sistemin EVROHAUSE për shtresa tip sanduiçi në procesin e konstruktimit, jep mundësi për niveli tepër të ulët të strukturës kryesore, siç dhe ndërtimin e izolimin e jashtëm termal dhe qendrueshmërin ndaj ngrirjes të themeleve dhe pontoneve.

   плаващи къщи-спа център  плаващи къщи-спа център

 

Kryesoret e projektit janë çmimet e ulta dhe teknologjia e lartë e materialeve të përdorura në proçesin e kondtruktiv. Themelet si dhe pontonet janë të punuara sipas teknologjisë së EVROHAUSE për shtresa tip sanduiçi, materiale strukturore universale për sende lundruese, materiale ndërtimore të bëra nga EVROHAUSE, krijojnë një dizajn moderne dhe teknologji të lartë për strukturën e pontoneve dhe strukturat e tjera lundruese.

 

 плаващи къщи-спа център

плаващи къщи-спа център

 

 

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция