Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

PERSHKRIM I STRUKTURES

-Strukture metalike – kjo eshte nje strukture tip kornize e salduar, e cila perbehet nga kollona vertikale dhe trare horizontale. Ne fundet e kollonave vertikale jane te bera vrima, permasat e te cilave perputhen me kerkesat e ISO1161 dhe mundesojne zhvendosjen dhe mbylljen me celes te shtepive njekateshe me pajisje per mbyllje standarte dopio. Ne pjesen e mesme te aneve te gjate jane montuara ende disa kollona qe perforcojne strukturen. Ne pjesen e mesme te tavanit eshte i montuar nje trare permes qe te perforcohet ende me shume struktura. Struktura metalike eshte e mbyllur me nje shtrese speciale kunder ndryshkut dhe eshte e bojadisur me bojra me cilesi shume te larte.

Tip-1 me permasat 6400 mm / 2400 mm/ 2600 mm
Tip-2 me permasat nga 7000 mm /2400 mm/ 3000 mm deri ne 13500 mm / 2400 mm/ 3000 mm

PER SHEMBULL: SKEMA PER LIZING NE BLERJEN E NJE SHTEPIE NJEKATESHE -6000mm х 2400mm
Cmimi i ofrimit: :  10 800 lv.
Periudha e lizingut: :  60 muaj
Periudha e lizingut: :  2160.00 lv.
Kesti mujore: :  205.54 lv.
Interesi vjetor: : 6.84%   

=============================================================================================================================

E RE!!!  О    !!!

EVROHAUSE eshte kompania e pare, e cila ofron ne Bullgari struktura te parafabrikuara per shtepi njekateshe nga tip:  Mbaroje vet – Construction Kit , dmth. strukturat metalike te punuara ne teresi per shtepine njekateshe, me mundesi ta beni vet ndertimin e mureve, catise, veshjen e dritareve dhe dyerve, qe Ju kursen afersisht 50% nga cmimet qe ofrojme per punimet perfundimtare,, si dhe ju japim te gjitha instruksionet per perfundimin e ndertimit.  Ne kete variant, cmimi i  nje shtepie  е  njekateshe eshte 159 evro per m2.  

контейнери бунгала бунгала бунгала

=============================================================================================================================

контейнери 
контейнери

   контейнери

контейнери
контейнери
контейнери
     
 бунгала  бунгала  бунгала
 бунгала  бунгала  бунгала
     
 бунгало
бунгало
преместваема къща
 
     

 

   
   
   
   

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция