Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

PANELE TE MUREVE TE JASHTME DHE TE BRENDSHME


Panelet prodhohen si forme speciale e bere nga nje flete hekuri e galvanizuar mbushet me shkume poliuretani me trashesi 40 mm dhe densitet 40 kg/m ose me lesh minerale me trashesi 80 mm, sic te mbushjen me lesh, izolimi termal dhe izolimi kunder zhurmave eshte i dyfishte dhe me i miri, dhe paneli nuk mund te digjet. Shtresa e jashtme e fletes se hekurit te galvanizuar e luer sipas metodes se bojatisjes me pluhur me trashesi 0.55 mm.

Trashesia e panelit eshte nga 40 mm tek poliuretani deri ne 90 mm tek mbushjen me vate. Veshja e mureve te brendshme mund te punohet me dekorim nga Panele muri MDF. "« EVROHAUSE-Bullgari » "  Sh.p.k. eshte kompania e vetme, e cila ofron ne tregun bullgar panele muri MDF ose PVC, Click sistem per shtepine njekateshe.

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


3303 PR - Pishe erret

3304 PR - Arre

3305 PR - Qershi

3306 PR - Meshteke
сглобяеми къщи

§
Paneli MDF me cilesi te larte, i cili perdoret si baze
§ Veshja eshte e pershtateshme per perdorimin e nje shtrese folio interiori
§ Kjo lloj veshje imiton drurin natyror si dhe fundi i dhjathte i panelit eshte i punuar me freze
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


101 PR - Lis

105 PR - Lis i hapte

118 PR - Ah

121 PR - Paj jeshile

122 PR -Platan gri
сглобяеми къщи с метална конструкция
 

Panele muri PDC, prodhim i Kronoshpan Slovaki


202 PR - Lis i hapte

207 PR - Lis Karpate

215 PR - Pisha me gunga

225 PR - Qershi

230 PR - Meshteke
сглобяеми къщи с метална конструкция
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan GJermani


9078 - Terakote

9079 -E verdhe

9027 - Ah Turin

9071 - Argjendi

9049 -Meshteke polare
 
 

Panele muri MDF, Sistem Click, prodhim i Kronoshpan GJermani


9045 - Meshteke

9068 - Arre

9000 - E bardh

9002 -E bardhe e thjeshte

9020 - Ah natyror
 
сглобяеми къщи с метална конструкция
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


4401 -Ah

4402 -Qershi e hapte

4403 -Qershi e erret

4405 -Arre
 
сглобяеми къщи с метална конструкция
 

DEKORE


9045 -Meshteke

9068 -Arre

9000 -E bardhe

9002 -E bardh e thjeshte

9020 - Ah natyror

9032 -Shkelqim perla

9040 - Paje

9047 - Paje krem

9054 - Qershi Marrum

9056 -Lis i hapte

9055 -Molle

9057 -Pish i lemuar

9060 -Dardha e bardhe
сглобяеми къщи с метална конструкция
9065 - Arre e hapte
 
 
PVC облицовка
сглобяеми къщи с метална конструкция
a - 125
b - 143
c - 0,6
d - 9
сглобяеми къщи с метална конструкция
сглобяеми къщи с метална конструкция
 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция