Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

MUNDESI PER ZGJERIM NE MENYRE РАЗШИРЯВАНЕ

-TE SHPEJTE DHE EFEKTIVE - Ka mundesi per nje montim dhe demontim te shpejte shumehershem, pa te perkeqesohet pamja dhe cilesia e paneleve perberese. Ka mundesi per zgjerim dhe shtimin e module te reja, sepse permaset e lementeve te vecanta shume lehte mund te ndryshohen dhe keshtu sigurohet nje shumellojshmeri e madhe e projekteve arkitekturore.

 

 

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция