Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

MUNDESI PER NJE STABILITET TE LARTE TERMAL

- Izolimi termal i paneleve eshte nga tip izolimesh frogoriferash. Ai eshte me dy drejtime – kunder temperaturave te larta te mjedisit ne vere dhe kunder temperaturave te ulta te mjedisit ne dimer. Panelet e ofruara jane me izolim poliuretani me trashesi deri ne 40 mm, dhe deri ne 90 mm tek panelet te mbushura me vata, dhe veshja e jashtme me panele plastike. Tek paneli me vate, ka mundesi te montohet veshja e mureve te brendeshme. Izolimi termal dhe izolimi kunder zhurmave eshte i dyfishte dhe me i miri. Veshja e brendshme mund te behet me dekorim prej Panele muri me baze MDF ose PVC.

 

 

 


Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция