Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

IZOLIM NGA ZHURMA

- ne perdorimin dhe izolimin me vate ne ndertesat te parafabrikuara te ofruara, aftesia e izolimit kunder zhurmave rritet, sepse struktura e vates ka aftesi te gelltit zhurmat. Zhurmat ulen deri ne 18 db. Si izolim perdoret vate minerale RB "ISOVEL" Austri, ose "ROCKWOOL"GJermani.

1. Trashesi deri ne 80 mm.
2. Klasi i djegies – A, me tyme i ulet ONORM B-6035.
3. Zhurmeizoluesi tek 100% mbushja e murit me trashesi 100 mm – arrijme nivelin zhurmeizoluese /gelltitje e zhurmave/ nga 52 db dhe nivelin e uljes se zhurmes te goditjes 35 here.
4. Izolimi ngrohese tek 100% mbushje e mureve me trashesi 100 mm – arrijme nje koeficient 1,71, i cili barazohet me 15 cm kork ose tulla me gjersi 100 cm.

   

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция