Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

PERSHKRIM I STRUKTURES

- Strukture metalike – kjo eshte nje strukture tip kornize e salduar, e cila perbehet nga kollona vertikale dhe trare horizontale. Ne fundet e kollonave vertikale jane te bera vrima, permasat e te cilave perputhen me kerkesat e ISO1161 dhe mundesojne zhvendosjen dhe mbylljen me celes i shtepive njekateshe me pajisje per mbyllje standarte dopio. Ne pjesen e mesme te aneve te gjata jane montuara edhe disa kollona qe perforcojne strukturen. Ne qender te tavanit eshte i montuar nje trare permes qe te forcohet edhe me shume struktura. Struktura metalike eshte e mbyllur me nje shtrese speciale kunder ndryshku dhe eshte e bojadisur me bojra me cilesi shume te larte.

Tip-1 me permasat 6400 mm / 2400 mm/ 2600 mm
Tip-2 me permasat nga 7000 mm /2400 mm/ 3000 mm deri ne 13500 mm / 2400 mm/ 3000 mm

PER SHEMBULL: SKEMA PER LIZING NE BLERJEN E NJE SHTEPIE NJEKATESHE -6000мм х 2400мм
Cmimi i ofrimit :  10 800 lv.
Periudha e lizingut: :  60 muaj
Kesti i pare:  2160.00 lv.
Kesti mujore :  205.54 lv.
Interesi vjetor : 6.84%   

 

=============================================================================================================================

E RE!!!  О    !!!

EVROHAUSE eshte kompania e pare, e cila ofron ne Bullgari struktura te parafabrikuara per shtepi njekateshe i tipit:  Mbaroje vet – Construction Kit  , dmth.   struktura metalike e punuar ne teresi per shtepine njekateshe, me mundesi ta beni vet ndertimin e mureve, catise, veshjen e dritareve dhe dyerve, qe Ju kursen afersisht 50% nga cmimet qe ofrojme ne per punimet perfundimtare,si dhe ju japim te gjitha instruksionet per perfundimin e ndertimit.  Ne kete variant, cmimi i nje shtepi njekateshe eshte  бунгалото  е  159 evro per m2..  

контейнери бунгала бунгала бунгала

=============================================================================================================================

контейнери

   контейнери

контейнери
контейнери
контейнери
     
           бунгала     бунгала     бунгала
           бунгала     бунгала     бунгала
     
 бунгало
бунгало
преместваема къща
сглобяеми къщи


сглобяеми къщи

   
   
бунгала
контейнери
   
   

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция