Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

SHTEPIA NJEKATESHE MODEL “ MORE” /”DETI”/ - MURE ANESORE

-Panelet prodhohen si forme speciale te bera nga nje flete hekuri e galvanizuar mbushet me shkume poliuretani me trashesi 40 mm dhe idensitet 40 kg/m ose me lesh minerale me trashesi 80 mm, si dhe mbushjen me lesh, izolimit termal dhe izolimit kunder zhurmave eshte I dyfishte dhe me i miri, dhe paneli nuk mund te digjet. Shtresa e jashtme e fletes se hekurit e galvanizuar e luer sipas metodes se bojadisjes me pluhur me trashesi 0.55 mm.

Trashesia e panelit eshte nga 40 mm tek poliuretani deri ne 90 mm tek mbushja me vate. Veshja e mureve te brendshme mund te punohet me dekorim nga Panele muri MDF. « EVROHAUSE-Bullgari » Sh.p.k. eshte kompania e vetme, e cila ofron ne tregun bullgar panele muri MDF ose PVC, Click sistem per shtepine njekateshe.

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


3303 PR - Pishe erret

3304 PR - Arre

3305 PR - Qershi

3306 PR - Meshteke


§
Paneli MDF me cilesi te larte, i cili perdoret si baze
§ Veshja eshte e pershtatshme per perdorimin e nje shtrese folio interiori
§ Kjo lloj veshje imiton drurin natyror si dhe fundi i dhjathte i panelit eshte i punuar me freze
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


101 PR - Lis

105 PR - Lis i hapte

118 PR - Ah

121 PR - Paje jeshile

122 PR - Platan i gri
 

Panele muri PDC, prodhim i Kronoshpan Slovaki


202 PR - Lis i hapte

207 PR - Lis Karpate

215 PR -Pisha me gunga

225 PR - Qershi

230 PR - Meshteke
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan GJermani


9078 - Terakote

9079 - E verdhe

9027 - Ah Turin

9071 - Argjend

9049 - Meshteke polare
 
 

Panele muri MDF, Sistem Click, prodhim i Kronoshpan GJermani


9045 - Meshteke

9068 - Arre

9000 - E bardhe

9002 - E bardhe e thjeshte

9020 - Ah natyror
 
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


4401 - Ah

4402 - Qershi e hapte

4403 - Qershi e erret

4405 - Arre
 
 

DEKORE


9045 - Meshteke

9068 - Arre

9000 - E bardhe

9002 - E bardhe e thjeshte

9020 - Ah natyror

9032 -Shkelqim perla

9040 - Paje

9047 - Paje krem

9054 - Qershi Marrum

9056 - Lis i hapte

9055 - Molle

9057 - Pish e lemuar

9060 - Dardha e bardhe

9065 - Arre e hapte
 
 
       

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция