Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

Dyshemeja:

-- Dyshemeja eshte e vene mbi profile horizontalike prej OSB-16 mm dhe vate minerale RB "ISOVEL" - Austri, ose "ROCKWOOL"-GJermani, me trashesi 100 mm, te mbeshtetura ne te dyja anet nga trare te vene persegjati dhe ne mes nga nje profil me trashesi 16 mm. Traret e tjere perforcuese jane te vendosura ne menyre qe te perballojne peshen e pajisjeve te montuar ne shtepine njekateshe. Si veshje dyshemesh perdoret linoleum, parket llaminat, ose nje tjeter tip shtrese sipas deshires tuaj.

 

 

 

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция