Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

DRITARE DHE DYER:

-Veshja e dritareve dhe dyerve eshte duralumin ose PVC. Xhamat jane tempere me trashesi 5 mm. Dyert jane sipas Standartit Shteteror Bullgar dhe jane me permasa: 90 cm/210 cm, 70 cm/200 cm dhe 80 cm/200 cm. Druri, PVC ose duralumin.

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция