Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

IZOLIMI NGA ZHURMAT

-ne perdorimin dhe izolimin me vate ne ndertesat e parafabrikuara te ofruara, aftesia e izolimit kunder zhurmave rritet, sepse struktura e vates ka aftesi te gelltit zhurmat. Zhurmat ulen deri ne 18 db. Si izolim perdoret vate minerale RB "ISOVEL" - Austri ose "ROCKWOOL"-Gjermani.

1. Trashesia deri ne 80 mm.
2. Klasi i djegies – A, me tyme i ulet ONORM B-6035.
3. Zhurmeizoluesi tek 100% mbushje e murit me trashesi 100 mm – arrjme nivelin zhurmeizoluese /gelltitje e zhurmave/ nga 52 db dhe nivelin i uljes se zhurmes ne goditje 35 here.
4. Izolim ngrohese tek 100% mbushje e mureve me trashesi 100 mm – arrijme nje koeficient 1,71, i cili barazohet me 15 cm kork ose tulla me gjeresi 100 cm.

   

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция