Сглобяеми къщи
сглобяеми къщиKALKULATORI I KREDISË

Shuma e kredisë  

Periudha Vjtet

Interesi vjetor

Këste

 


 

ÇMIMET DHE AFATET

 

Mbi bazën e strukturëve standarte, “EVROHAUSE-Bullgari” Sh.p.k. ndërton ndërtesa deri në përfundimin e plotë. Inxhinjeret tanë kanë përvojë në koordinimin dhe menaxhimin e nënkontraktuesve që të realizohet projekti në afat deri në dorzimin e çelësit, me çmime shumë konkurueseЕврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция