Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

KONTEJNER DHE FUGONA

 

*Kontejner shërbyese për objekte ndërtimore
*Punim kontejnere
*Kontejner për mallra
*Termokontejner
*Kontejnere detare


Tip-1 me përmasa 6400/2400/2600
Tip-2 me përmasa nga 7000/2400/3000 deri ne 13000/2400/3000

SKEMA LIZINGU PËR SHEMBULL NË BLERJEN E NJË KONTEJNERI tip-KA-1 me përmasa:6000 mm x 2400 mm
Çmimi i ofrimit:   6 400 lv.
Periudha e lizingut:  60 mua
Kësti i parë:   1280.00 lv.
Kësti mujorë:   146.54 lv.
Interesi vjetor 8.84%   

*Kontejner për pushim dhe vendbanim
*Kontejnere për reparte pune
*Kontejnere për tualet dhe banjo
*Kontejnere për ndërtim
*Kafazë kontejneresh
*Ndërtesa kontejneresh
*Kontejner për zyra
*Kontejner për banim

Avantazhet e ndërtesave tip kontejnereve model janë funksionalitet i madhe të kursimit të sipërfaqjes të objektit.

Zonat për të fjetur, mencat dhe klubet, ndërtesat të përkohshme, sociale ose zyra, kampet ushtarake, laboratoret – këto janë një pjesë e vogël nga fusha e përdhorimit të tyre.

контейнери

   контейнери

контейнери
бунгала
     
 
 
 
контейнери 
контейнери 
контейнери 
контейнери 
контейнери 
контейнери 
контейнери 
охранителен 
преместваема къща 
PANELE TË MUREVE TË JASHTME DHE TË BRENDSHME

Panelet prodhohen si formë speciale të bërë nga një fletë hekuri e galvanizuar mbushet me shkume poliuretani me trashësi 40 mm dhe dendësia 40 kg/m ose me vatë minerale me trashësi 80 mm, dhe mbushjen me lesh, izolimit termal dhe izolimit kundër zhurmave është i dyfishtë dhe me i miri, dhe paneli nuk mund të digjet. Shtresa e jashtme e fletës së hekurit të galvanizuar e luer sipas metodës së bojatisjes me pluhur me trashësi 0.55 mm.

Trashësia e panelit është nga 40 mm tek poliuretani deri në 90 mm tek mbushja me vatë. Veshja e mureve të brendshme mund te punohet me dekorim nga Panele muri MDF. « EVROHAUSE-Bullgari » Sh.p.k. është kompania e vetme, e cila ofron në tregun bullgar panele muri MDF ose PVC, Click sistem për shtëpinë njëkatëshe.

 

=============================================================================================================================

E RE!!!!!!

EVROHAUSE ështe kompania e parë, e cila ofron në Bullgari struktura të parafabrikuara për kontejnerë i tipit: Mbaroje vet – Construction Kit, dmth. struktura metalike e punuar në tërësi për kontejnerë, me mundësi ta bëni vet ndërtimin e mureve, çatisë, veshjen e dritareve dhe dyerve, që Ju kursen afërsisht 50% nga çmimet që ofrojmë ne për punimet përfundimtare, si dhe ju japim të gjitha instruksionet për përfundimin e ndërtimit. Në këtë variant, çmimi i një kontejner është 139 euro për m2.  

контейнери бунгала бунгала бунгала

=============================================================================================================================

KAMERË FRIGORIFERASH DHE KONTEJNERË FRIGORIFERESH

 
“Evrohause-Bullgai” Sh.p.k. punon kamera frigoriferashe të parafabrikuara nga panele tip “ Sanduic” për temperaturë zero dhe minus, komplet me agregatë dhe kamerë me përmasat sipas dëshirës të klientit. Kamera juaj do te zgjerohet bashke me zgjarimin e kompanisë suaj dhe nëse keni nevojë nga tjera sipërfaqje frigoriferesh, këtë që duhet të bëni e të na telefononi dhe ne do të zgjerojmë kameren që keni.

 сглобяеми къщи  сглобяеми къщи

Ne punojmë pajsjet të mëposhtme:

-plusë (+2+10) -kombinuar (+2-5) -минусови (-5 -20)


-tharëse ajëri
-ndërtim në tërësi të reparteve frigoriferash
- magazinë frigoriferash dhe depoja për mish dhe produkte qumështi, peshk dhe produkte peshku, perime dhe frutash etj.

Skema lizing për shembull i një kontejner frigoriferesh me permasa për shembull: 5000 mm x 3000 mm x 2500 mm               

                  Periudha e lizingut: 60 muaj

                  Kësti i pare:    3280 lv

                  Shuma e financuar:   13 120 lv

                  Interesi vjetor:  5.84%

                  Këste e barabarte mujore për periudhen: :  298.92 лева

 
“EVROHAUSE-Bullgari” Sh.p.k. punon modele per – MAGAZINA FRIGORIFERASH DHE KONTEJNERË FRIGORIFERASH nga panelet tip “Sanduiç” për temperatura zero dhe minusë, komplet me agregat kamera të përshtatshme me përmasa sipas dëshirës së klientit..

сглобяеми къщи   сглобяеми къщи

Ju mund të planifikoni lirshem çdo pjesë të depos suaj. Me panelet tona ju mund ti përdoreni çdo centim katrori të sipërfaqjes tregtare siç në lartësi, ashtu dhe në gjërësi.

сглобяеми къщи   сглобяеми къщи

Kamera frigoriferesh tuaja portative do të zmadhohen me zmadhimin e kompanisë tuaj dhe nëse keni nevojë nga sipërfaqje frigoriferash shtesë, këtë që duhet të bëni e të na telefononi dhe ne do tju zmadhojme kamerat tuaja.

сглобяеми къщи   сглобяеми къщи

- Kamera frigoriferash me panele izolimi me trashësi 70 mm për temperatura nga +10º deri në -5ºC
- Kamera frigoriferash me panele izolimi me trashësi 100 mm për temperature nga -15º deri në -25ºC

сглобяеми къщи

 

 


3303 PR - Pishë errët

3304 PR - Arrë

3305 PR - Qershi

3306 PR - Mështekë


Paneli MDF me cilësi të lartë, i cili përdoret si bazë Veshja është e përshtateshme për përdorimin e një shtresë folio interiori Kjo lloj veshje imiton drurin natyror dhe fundi i dhjathtë i panelit është i punuar me frezë
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Polonia


101 PR - Lis

105 PR - Lis i haptë

118 PR - Ah

121 PR - Paj jeshile

122 PR - Platan gri
 

Panele muri PDC (pjesëza druri të shtypur), prodhim i Kronoshpan Slovakia


202 PR - Lis i haptë

207 PR - Lis Karpate

215 PR - Pisha me gunga

225 PR - Qershi

230 PR - Mështekë
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan GJermani


9078 - Terakote

9079 - E verdhe

9027 - Ah Turin

9071 - Argjend

9049 - Mështekë polarë
 
 

Panele muri MDF, Sistem Click, prodhim i Kronoshpan GJermani


9045 - Mështekë

9068 - Arrë

9000 - E bardhë

9002 - E bardhë e thjeshtë

9020 - Ah natyror
 
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


4401 - Ah

4402 - Qershi e haptë

4403 - Qershi e errët

4405 - Arrë
 
 

DEKORE


9045 - Mështekë

9068 - Arrë

9000 - E bardhë

9002 - E bardhë e thjeshtë

9020 - Ah natyror

9032 - Shkëlqim perla

9040 - Pajë

9047 - Pajë krem

9054 - Qershi Marrum

9056 - Lis i haptë

9055 - Mollë

9057 - Pish e lëmuar

9060 - Dardhë e bardhë

9065 - Arrë e haptë
 
 
 
PVC облицовка
a - 125
b - 143
Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция