Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи
BRENDSHME
Të punuara prej panele poliuretani me trashësi 50 mm, të mbuluara nga të dyja anët me flet hekuri të galvanizuara me një mbulesë PVC.

Panelet prodhohen si formë speciale të bëra nga një fletë hekuri e galvanizuar mbushet me shkume poliuretani me trashësi 40 mm dhe dendesi 40 kg/m ose me lesh minerale me trashësi 80 mm, si dhe mbushjen me vatë, izolimit termal dhe izolimit kundër zhurmave është i dyfishtë dhe më i miri, dhe paneli nuk mund të digjet. Shtresa e jashtme e fletës së hekurit të galvanizuar e lyer sipas metodës dhe bojadisjen me pluhur me trashësi 0.55 mm.

Trashësia e panelit është nga 40 mm tek poliuretani deri në 90 mm tek mbushja me vate. Veshja e mureve të brendshme mund të punohet me dekorim nga Panele muri MDF. « EVROHAUSE-Bullgari » Sh.p.k. është kompania e vetme, e cila ofron ne tregun bullgar panele muri MDF ose PVC, Click sistem për shtëpinë njëkatëshe.

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


3303 PR - Pishë errët

3304 PR - Arrë

3305 PR - Qershi

3306 PR - Mështekë


§
Paneli MDF me cilësi të lartë, i cili përdoret si bazë
§ Veshja është e përshtatshme për përdorimin e një shtresë folio interiori
§ Kjo lloj veshje imiton drurin natyror si dhe fundi i dhjathtë i panelit është i punuar me frezë
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


101 PR - Lis

105 PR - Lis i haptë

118 PR - Ah

121 PR - Pajë jeshile

122 PR - Platan gri
 

Panele muri PDC, prodhim i Kronoshpan Slovaki


202 PR - Lis i haptë

207 PR - Lis Karpate

215 PR - Pisha me gunga

225 PR - Qershi

230 PR – Mështekë
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan GJermani


9078 - Terakote

9079 - E verdhe

9027 - Ah Turin

9071 - Argjend

9049 - Mështekë polarë
 
 

Panele muri MDF, Sistem Click, prodhim i Kronoshpan GJermani


9045 - Mështekë

9068 - Arrë

9000 - E bardhë

9002 - E bardhë e thjeshtë

9020 - Ah natyror
 
 

Panele muri MDF, prodhim i Kronoshpan Poloni


4401 - Ah

4402 - Qershi e haptë

4403 - Qershi e errët

4405 - Arrë
 
 

DEKORE


9045 - Meshteke

9068 - Arre

9000 - E bardhë

9002 - E bardhë e thjeshtë

9020 - Ah natyror

9032 -Shkëlqim perla

9040 - Pajë

9047 - Pajë krem

9054 - Qershi Marrum

9056 - Lis i haptë

9055 - Mollë

9057 - Pish e lëmuar

9060 - Dardhë e bardhë

9065 - Arrë e haptë
 
 
Veshje PVC
a - 125
b - 143
c - 0,6
d - 9

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция