Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи


SISTEME NGRITËSE:

-Për punet e ngarkimit dhe të shkarkimit në skajet e kontejnereve janë të montuar në fshehtësi ring-bolte, për të cilat kapen litare metalike ose mund te montohen dhe vrima që të mund të kapet me motokar.

 

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция