Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи
PANELE TË MUREVE TË JASHTME DHE TË BRENDSHME

Panelet prodhohen si forme speciale te bera nga nje flete hekuri e galvanizuar mbushet me shkume poliuretani me trashesi 40 mm dhe dendesi 40 kg/m, pastaj bojadisja sipas metodes dhe bojadisjes me pluhur me trashesi 0.55 mm.

Trashesia e panelit eshte deri 50 mm.

производство и монтаж на гаражи и фургони

 

 

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция