Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи
MURE ANSORE


- Dyshemeja është e ndërtuar nga OSB panele me trashësi 15-18 mm të mbështetura në të dyja anët nga trare të vënë përsëgjati dhe në mes nga një profil. Traret e tjerë përforcuese janë të vendosur në mënyrë që të përballojnë peshën e pajisjeve të montuara në kontejner. Pjesëzat e gjata dhe të holla të OSB-se janë të vendosura në tre shtresa të vëna përsëgjati. Kjo teknologji që është e njohur nga prodhimi i kompensatos dhe shtrimit të pjesëzave të rimestos (95 mm/ 0.65 mm), jep garanci per stabilitetin e përmasave dhe stabiliteti e lartë mekanik. Si rezultat i procesit të tharjes të kujdeshme bëhet një flet me ngjyrë të haptë. Shtypja e pjesëzeve bëhet nën presion të madhe dhe në temperatura te lartë me shumë pak shtim rreshine. Pllakat mund të përpunohen si dru masive – që presin, të behen profile, ti vënë gozhda dhe të kapen me elementet e hekurit për ti bashkuar. Mund të përdoren të gjitha elementet e bashkimit në punimin me dru. Venien e gozhdave në afërsi të qosheve nuk është problem. Ndryshe nga druri, pllakat të bëra nga pjeseza janë pa gedhenje, çarje dhe defekte në shtresën e brendshme.
     

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция