Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

TAVAN


i punuar me panele izolimi, që sigurojnë koeficient termal 0,32 W/m2. Përbehet nga fletë gipsi, sipërfaqjet e të cilave dhe kanalet në gjatësi jane te veshura me karton special shumë të fortë, dhe shtresën që vendosim sipër mund të jetë me ngjyra të ndryshme.

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция