Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи
РАЗМЕРИ:

TIP – 1: Përmasa të deklaruara 2.40 x 2.60 m
Përmasa të jashtme neto jo përfundimtare : 2.51 x 6.03 x 2.60

TIP – 2: Përmasat e deklaruara 3.00 x 7.00 x 2.60 m
Përmasat e jashtme neto jo përfundimtare: 2.97 x 6.95 x 2.60


- Mund të punohen dhe kontejnere sipas nevojave tuaja, të bëra speciale sipas projektit tuaj.

   

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция