Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

KAMERA FRIGORIFERASH, DEPO FRIGORIFERASH dhe KONTEJNERE FRIGORIFERASH

 
“EVROHAUSE-Bullgari” Sh.p.k. nderton kamera frigoriferash te parafabrikuara nga panele tip “Sanduic” per temperatura zero dhe minuse, te kompletuara me agregatet e pershtatshme me permasa sipas deshires se klientit. Kamera juaj do te zmadhohet me zmadhimin e kompanise tuaj dhe nese keni nevoje per siperfaqje frigoriferash shtese, e gjitha qe duhet te beni eshte te na telefononi dhe ne do te zmadhojme kameren tuaj.

 сглобяеми къщи  сглобяеми къщи

Shembull ; skema per kreditim e nje SALLE (DEPO FRIGORIFERASH) me permasa: 25 m x 9 m x 4 m     Pjesemarja personale   - 20%      Shuma e financuar:    23 840 leva            

                  Periudha e kredise : 20 vjet

                  Interesi vjetor :  8.75%

                  Kiste te barabarte mujore per periudhen:   197.87 leva

“EVROHAUSE – Bullgari” – ofron klienteve te vete kreditim per blerjen SALLE – DEPO FRIGORIFERASH – me afat deri ne 20 vjet, me kiste te para minimale 20%, deri 1 vit periudhe pa pagese, dhe me interesin vjetor afersisht 7-9.5%.


Konstruksioni fleksabil mund te perdoret per ndertimin e nje diapazon shume te madhe me hapsira te mbuluara dhe te hapura.

Ne ndertojme pajisjet e meposhtme :
-pluse (+2+10)
-kombinuara (+2 -5)
-minuse (-5 -20)
-tharese ajeri
-ndertim i plote te ndermarjeve frigoriferash
-depo ushqimore dhe depo per mish dhe produkte qumeshti, peshk dhe produkte peshku, perime dhe fruta etj.

=======================================================================

 

Shembull : skema per lizing te nje kontejneri me permasa: 5000 mm x 3000 mm x 2500 mm              

                  Periudha e lizingut: 60 muaj

                  Kiste te para:    3280 leva

                  Shuma e financuar:   13 120 lv

                  Interesi vjetor:  5.84%

                  Keste te barabarta mujore per periudhen:   298.92 lv

 
“EVROHAUSE-Bullgari” sh.p.k. nderton modole – DEPO FRIGORIFERASH DHE KONTAJNERE FRIGORIFERASH nga panele tip “Sanduic” per temperature zero dhe minuse, komplet me agregatet e pershtatshme, me permasa sipas deshires se klientit.

сглобяеми къщи   сглобяеми къщи

Ju mund te planifikoni lirshem cdo pjese te depos tuaj. Me panelet tona ju mund te perdoreni cdo centimeter katror nga siperfaqja e vlefshme tregtare sic ne lartesi ashtu dhe ne gjeresi.

сглобяеми къщи   сглобяеми къщи

Kamera juaj qe zhvendoset do te zmadhohet me zmadhimin e kompanise suaj dhe nese keni nevoje nga siperfaqje shtese, duhet te na telefononi dhe ne do ta zmadhojme kameren ekzistuese.

сглобяеми къщи   сглобяеми къщи

-Kamera frigoriferash me panele izoluese me trashesi 70 mm per temperatura nga +10 deri ne -5°С
-Kamera frigoriferash me panele izoluese me trashesi 100 mm per temperatura nga -15 deri ne -25°С

сглобяеми къщи

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция