Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

PERDORIM

Kamerat frigoriferash te parafabrikuara jane te sajuar per ftohjen dhe ruajtjen e produkteve ushqimore me afat te shkurter ne nje gjendje te ftohte ose te ngrire. Montohen ne vende me ventilim natyror ose te detyrueshem, te mbrojtura nga rrezet e diellit direkte

Kamerat ndertohen sipas temperaturave te ajerit :
- per temperatura mesatare – nga +10 deri ne -5ºC;
- per temperatura te ulta – nga -15 deri ne -25ºC.

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция