Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

KARAKTERISTIKAT TEKNIKE

- per kamerat frigoriferash dhe panelet frigoriferash – izolimi – shkume poliuretane

-Dendesia 40 – 42 kg/m2 – EN ISO 845

- Kufiri i qendrueshmerise ndaj zjarrit: M1; M2 DIN 4102

- Perqindje e poreve te mbyllura 90-95 – DIN 4102

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция