Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

REZISTENCA NDAJ ZJARRIT

- Nivel i larte te qendrueshmerise ndaj zjarrit, sepse mungojne materiale qe digjen shpejte dhe nuk ka rrezik te madhe per zjarr. Me lartesi te mjaftueshme dhe shume me e larte se modelet e tjera te ndertesave te parafabrikuara. Paneli poliuretan me veshje metalike eshte i klasit B1 dhe B2.

 

 

 

 


Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция