Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

ПАВИЛИОНИ :

=============================================================================================================================

E RE!!!

EVROHAUSE është kompania e parë, e cila ofron në Bullgari struktura të parafabrikuara të tipit: Mbaroje vet – Construction Kit, dmth. strukturat metalike të punuara në tërësi për dyqane, pavione dhe të çdo lloj objektesh për tregëti që mund të zhvendosen, me mundësi ta bëni vet ndërtimin e mureve, çatisë, veshjen e dritareve dhe dyerve, që Ju kursen afërsisht 50% nga çmimet që ofrojmë për punime përfundimtare, si dhe ju japim të gjitha instruksionet për përfundimin e ndërtimit. Në këtë variant, çmimi i një shtëpie njëkatëshe është 169 euro për m2..  

контейнери бунгала бунгала бунгала

=============================================================================================================================

* PËR TREGTINË

* PËR SIGURINË

* PËR SALLA EKSPOZITE

* RESTORANTE dhe RESTORANTE FAST FUD

* PAVIONE MODULARE PËR ZONËN E TREGTISË SË PARË

* PAVIONE MODULARE PËR ZONËN E TREGTISË SË DYTË

* PAVIONE TË NDËRTUARA SIPAS NJË PROJEKTI INDIVIDUAL


сглобяеми къщи и павилиони

SKEMA LIZINGU PËR SHEMBULL NË BLERJE E : PAVIONEVE PËR TREGTI tip: KA-1- me përmasa 6000x3500 mm dhe sipërfaqje bruto – 21 m2

Çmimi i dorëzimit:   12 750 lv.
Periudha e lizingut:   60 muaj
Kësti i parë 2550 lv.
Kësti mujore:  288.84 lv.
Interesi vjetor: 8.84% 8.84%           

сглобяеми къщи и павилиони 

Për momentin pavionet e “EVROHAUSE-Bullgari”, përdoren për:

-Dyqane dhe Salla për ekspozita
-Farmaci
-Lokale, RESTORANTE dhe RESTORANTE FASTFUD

-Parfumeri dhe kozmetikë
-Tregti me shumicë
-Materiale ndërtimore
-Rroba të gatshme
-Mallra sportive
-Dyqane për lule
-Bizhuteri
-Mallra industriale

сглобяеми къщи и павилиони

 
« EVROHAUSE-Bullgari » - Sisteme kabinash modulare janë prodhim i një teknologjie kryesore dhe i kuptimit të projektanteve bashkohore. Panelet që janë të përdorura për ndërtimin e sistemit kanë përdorim të ndryshëm sipas qëllimit. Ka mundësi të prodhohen pavione portative të llojeve të ndryshme nga panele izolimi, që sigurojnë komoditet dhe mirëmbajtjen të lehtë. Të projektuara nga kompania ose nga ju, pavionet e « EVROHAUSE-Bullgari » Sh.p.k. mund të punohen me përmasa, përdorim dhe dizajnë të ndryshme.

PAVIONE për RESTORANTE, LOKALE LUKSOZE dhe SALLA PËR EKSPOZITA tip : SHOWROOM

шоурумове

MONTIMI I PAVIONEVE TEK BAZAMENTI:

- Në vendin në të cilin do të montohen shtëpite njëkatëshe, hedhet beton me trashësi 10 cm, pas kësaj shtëpia vendoset mbi këtë bazë..

MONTAZHI I SHTËPIVE NJËKATËSHE TEK BAZA:

- Veshja e dritareve dhe dyerve është duralumin ose PVC. Xhamat janë tempere, me trashësi 5 mm. Dyert janë sipas Standarti Shtetërore Bullgare dhe janë me përmasa 90 cm./210 cm., 70 cm./200 cm. Dhe 80 cm./200cm. Prej druri, PVC ose duralumin.

MUNDËSI PËR NJE ZGJERIM I SHPEJTË DHE EFEKTIVE

- Ka mundësi të montohet dhe çmontohet, praktikisht shumë herë, pa të prishet pamja dhe cilësia e paneleve. Mundësi për zgjerim përmes shtimin të modeleve të reja, sepse përmasat e elementeve të veçanta shumë lehtë mund të ndryshohen, me të cilën sigurohet një shumllojshmëri e madhe e projekteve.

NIVELI I LARTË TË STABILITETIN TERMAL

- Izolimi termal i paneleve është nga tip izolimesh frogoriferash. Ai është me dy drejtime – kundër temperaturave të larta të mjedisit në verë dhe kundër temperaturave të ulta të mjedisit në dimër. Panelet e ofruara janë me izolim poliuretani me trashësi deri në 40 mm, dhe deri në 90 mm tek panelet të mbushura me vata, dhe veshja e jashtme me panele plastike. Tek paneli me vatë, ka mundësi të montohet veshja e mureve të brendshme. Izolimi termal dhe izolimi kunder zhurmave është i dyfishtë dhe me i miri. Veshja e brendshme mund të bëhet me dekorim prej Panele muri me bazë MDF ose PVC.

 
   павилиони
  
 
  
 

VESHJE TE BRENDSHME


9045 - Mështekë

9068 - Arrë

9000 - E bardhë

9002 - E bardhë e thjeshtë

9020 - Ah natyror

9032 - Shkelqim perla

9040 - Paje

9047 - Paje krem

9054 - Qershi Marrum

9056 - Lis i haptë

9055 - Mollë

9057 - Pish e lëmuar

9060 - Dardhë e bardhë

9065 - Arrë e haptë
 
 
Veshje PVC
a - 125
b - 143
c - 0,6
d - 9
IZOLIM NGA ZHURMAT

-në përdorimin dhe izolimin me vatë tek ndërtesat e parafabrikuara të ofruara, aftësia e izolimit kundër zhurmës rritet, sepse struktura e vatës ka aftësi të gëlltit zhurmat. Zhurmat ulën deri në 18 db. Si izolim perdoret vatë minerale RB « ISOVEL »- Austri ose « ROCKWOOL »-Gjermani.

1. Trashësia deri në 80 mm
2. Klasi i djegies – A, me tymë i ulët ONORM B-6035
3. Zhurmizoluesi tek 100% mbushje e murit me trashësi 100 mm – arrjmë nivelin zhurmëizoluese /gelltitje e zhurmave/ nga 52 db dhe nivelin e uljes së zhurmës në goditje 35 herë
4. Izolim ngrohëse tek 100% mbushje e mureve me trashësi 100 mm – arrijmë një koeficient 1,71, i cili barazohet me 15 cm kork ose tulla me gjersi 100 cm.

   

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция