Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи
 
View Large
Projektuesit e “EVROHAUSE-BULLGARI” Sh.p.k. janë të specializuara në::
  • Krijimin e projekte konceptuale, teknike, investimesh nën të gjitha pjeset e nevojshme /Arkitekture, Konstrukcione ndertimesh, Elektricitet, Ujra dhe kanalizime, OVK, VP, Teknike/
  • Kërkim dhe projektim /për ndërtesa banimi për një familje dhe për shumë familjë, ndërtesa sociale, ndërtesa industriale, dizajn i brendshëm

  • 3D vizualizim i projekteve arkitekture – Plane të hollësishme të zhvillimit PUP, RUP – Konsultim – Mbikëqyrje.
Ekipi i “EVROHAUSE – BULLGARI” SH.P.K. fiton besim me dizajn me cilësi shumë të lartë dhe në përputhje me kërkimet dhe afatet përfundimtare të klientet të saj. Duke pasur parasysh specifikën e punës tonë dhe për të siguruar fleksibilitet në përgjigjet tona të nevojshme te pazarit, ne punojme me profesionistë të provuar dhe perpiqemi të nxitojmë punën tonë duke tërhequr kolege të rinjë dhe me perspektiva. Këto na japin mundësi të bashkohemi me cilësine e lartë të shërbimeve që propozojmë me dinamikën e kohës sonë.

Dizaini i « EVROHAUSE-BULLGARI » SH.P.K. karakterizohet me një bilancë midis përdorimit maksimal i hapsirës, në përputhje midis funksionet e ndërtesës me nevojat e klientit, optimizmit të buxhetit edhe akcent mbi stilin dhe paraqiten estetike.

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция