Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

MUNDËSI PËR NJË ZGJERIM I SHPEJTË DHE EFEKTIVË:

 

- Garazhe të prodhuara nga “EVROHAUSE-Bullgari: sh.p.k. kanë mundësi të montohen dhe çmontohen, praktikisht shumë herë, pa të prishin pamjen dhe cilësine e paneleve. Mundësia për zgjerim përmes shtimin të modeleve të reja, sepse përmasat e elementeve të veçanta shumë lehtë mund të ndryshohen, me të cilën sigurohet një shumllojshmëri e madhe e projekteve.

 

 

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция