Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

• DYER

 

Dyert e garazheve janë prej hekur, me profile të vëna në mënyrë transversale, dhe janë të punuar sipas Standartit Shtetëror Bullgarë.

 

 


Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция