Сглобяеми къщи
сглобяеми къщи

PODPORA NA JAŘE

Bungalovy, kontejnery, karavany, garáže, obchody, stánky, kanceláře, a showroomy - Tani për 160 euro m2 për një çeliku të galvanizuar ndërtimeve vetëm, çmimet reduktuar nga 260 euro m2

119 EUROS/M2 Domy Z VÝSTAVBY

29 evro/m2 - Instalace 11 evro/m2 - Project

11 evro/m2 - Project

New Warehouses from 59 EUR/m2 for constructions, and installation of 19 EUR/m2, decreased in price from 159 EUR/m2 for a sample warehouse with dimensions of 30m x 10m x 4m.

Kemi kënaqesi tju prezantojmë, tani edhe në Bullgaria
Shtëpia nga tip:   Construction Kit House me çmim 119 euro për m2 - Instalimi nuk përfshihet -
30 euro për m2 .
Nga ne do të merrni:
1. Një projekte të plotë punë, që nevojitet për hapjen e sheshit ndërtimor dhe fillim të punëve ndërtim-montimi
2. Punim dhe montim i konstruksionit galvanizuar matalik të shtëpisë së parafabrikuar.
3. Ju prezantojme përshkrime tëplota për finalizimin.

Ju duhet të bëni :
1. Mure (veshje te mureve me gipskarton, izolim me lesh mineral dhe suvatim.
2. Catia (vënie të OSB shtresa dhe tjegulla bitum).
3. Korniza për dritare (nga firma vendëse që i prodhojnë).
4. Mbulesa për dysheme (pllaka, parket etj.).
5. Instalim elektrik dhe instalim hidraulik.

Me Shtëpi tip: Construction Kit House  do të kurseni deri në 80%  nga çmimi i cili ju ofrojmë për punime finalizuese.

Cmimet
e konstruksioneve galvanizuara metalike – Construction Kit për:

1. Konteiner dhe garazhe –119 - 139 euro për m2 - në varësi të madhësisë
2. Shtëpi njëkatëshe – 119 - 139 euro për m2 në varësi të madhësisë
3. . Dyqane, pavijone dhe çdo lloj objektesh tregtare që zhvendosen – 
119 - 139 euro për m2 në varësi të madhësisë
4.
Shtëpi që zhvendosen me themele metalike me lartësi – 400 mm, te përfshira brenda cmimi – 129- 149 euro për m2 në varësi të madhësisë

сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и

сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и

=======================================================================================

NEW - objektet industriale për depot - 39 Euro / m2!

Ne jemi të kënaqur që tani paraqesin në Evropë
    Depot me strukturë çeliku e galvanizuar tipit: Asfaltues Hall Kit në një kosto 39 euro pa TVSH për m2 sallë me madhësinë e mostrës prej 12 m - gjerësi x 60 m - gjatësia x 4 m - lartësia. Minimum 500m2.  (pa instalimin e 5 për m2) .
Prej nesh ju merrni:
Projektimi A. e strukturave.
2. Prodhimi i strukturës së çelikut galvanizuar e Hall (kolona, fiksuesit, shkurtimet mbi fermë, pllaka, lidhjet metalike kundër erës).
3. Ne ofrojmë udhëzime të plota për përfundimin.

Ju ende kanë për të përfunduar nga ne ose në një tjetër kontraktorëve:
Muret A. (veshja e mureve me panele izoluese, rreshtim apo e çelikut.
2. (Kulmi instalimi i paneleve izoluese, rreshtim ose fletë
3. dritaret
4. Instalime elektrike dhe hidraulike

objektet industriale për depot  objektet industriale për depot objektet industriale për depot

objektet industriale për depot objektet industriale për depot objektet industriale për depot

=======================================================================================

Ndërtim të shtëpive të parafabrikuara me
konstruksion galvanizuar metalik

Të gjitha planet arkitekture dhe llogaritë inxhinerike përgatiten nga stafi jonë teknik. Qëllimi jonë është që nëpërmjet përdorimit të teknollogjive më të reja në fushën e ndërtesave të parafabrikuara, të perhapemi produkte të reja, si dhe me shpejtësin maksimale të japim klientëve tonë produkte dhe shërbime të reja me cilesi për ti plotesuar kërkesat e tyre. Prandaj në preferojmë ti lëmë anash premtimet pa bazë dhe tju ofrojmë një marrevëshje të ndershme që mund të arritet në të vërtetë. Ne kemi mbi 500 modele të shtëpive të parafabrikuara. Ato tregojne mundesite e teknologjisë dhe janë optimizuar për shfrytëzim maksimal të hapsirës brenda kufijve me një çmim mesatar të pranueshëm. Disa nga projektet tona më të fundit mund ti shikoni në adresë: http://www.eurohouse.us/BG/frame_139.htm    ose tek dritaren: SHTËPI TE PARAFABRIKUARA ose në nëndritren: PROJEKTE PËR SHEMBULL.

Skema për shembull për kreditimin e një ndërtese banimi të parafabrikuara në kryrjen “deri në celës” me sipërfaqe të shtruar totalë prej 80 m2 dhe periudhës të kredisë 30 vjecare:       

                  Shuma e kredisë:   19 136 Euro 

                  Periudha e kredisë: 30 vjet

                  Norma vjetore e interesit: 6.25%

                  Këste të barabarta mujore gjate periudhës: :  122.09 Euro

сг»о±яµми къ‰и

 

и·гр°¶д°нµ н° сг»о±яµми къ‰и с 쵂°»н° конс‚рук†ия  и·гр°¶д°нµ н° сг»о±яµми къ‰и с 쵂°»н° по†инков°н° конс‚рук†ия сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и

Shtëpitë “EUROHAUSE-Bullgari” janëme dy lloja termo izolim: i brendshëm – i futur brenda mureve, dyshemen, tavani, catine, dhe i jashtëm – që kalon mbi të gjitha muret e jashtme. Karakteristikat termo teknik jua afrojnë tek “shtëpite pasive” duke i bërë ato të ngrohta në dimer dhe të freskëta në verë.

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и

Komoditeti i banimit tek ndërtesat shumëkatëshe garantohet edhe nga sistemi zhurmëizoluese të konstruksionit midis kateve.

Koncepti ynë është:

- - Të ndërtojmë shtëpitë të parafabrikuara me konstruksion galvanizuar metalik të cilat janë të forta, të ngrohta dhe ndërtohen për afërsisht një muaj.

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми       къ‰и  сг»о±яµми
      къ‰и с 쵂°»н° конс‚рук†ия
- ju propozojmë zgjidhje të përshtatshme dhe reale për buxhete të vogla që të mos ju pengojmë nga ana e rahatisë tuaj.

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и
- Të krijojmë ndërtesa me mundësi për një zgjërim të ardhshëm dhe përmirsime duke ju ofruar variantin më të pershtshëm për ju, pa të dëmtohet integritetin e ndërtesës.

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и
Ne ndërtojme :

• Banesa – ndërtesa banimi deri në 6 (gjashtë) kate, banesa dupleks, motele, shtëpi njëkatëshe etj. ne cdo lloj stili arkitekturë
• Ndërtesa të parafabrikuara për zyra dhe banesa dykatëshe
• Ndërtesa -zyrash
• Ndërtesa të parafabrikuara të projektuara për menca (ambjente per ngrenje)
• Ndërtesa të parafabrikuara të projektuara për kapanone
• Ndërtesa të parafabrikuara të projektuara per pune tregetie
• Ndërtesa të parafabrikuara me funksione sociale

   сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и


Teknologjia „EUROHAUSE „ Easy Build është e përqendruar mbi këtë qasje racionale dhe kosto efektive.

сг»о±яµми къ‰и   сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми
      къ‰и

Në bazën e saj janë konstruksione mbështetëse modulare çeliku i galvanizuar që janë të veshura me panele gipsi OSB te cilat tani janë shumë popullore, fibër-çimento i përforcuar me rrëshira speciale, si dhe panele strukturore.

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и

Të gjitha këto materiale janë të vendosura dhe të përdorura gjërësisht për ndërtime banesash, tregtie dhe industriale në SHBA dhe në Kanada.

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и

Panelet fibër-çimento siç dhe panelet gipsi të perforcuara nga disa dekada provojnë forcën e tyre dhe cilësinë e mirë të izolimit të mureve, kur janë të kombinuara me një izolim të brendhëm i përshtatshëm.

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми
      къ‰и

Avantazhi më i madh të ndërtesave (shtëpia të parafabrikuara) të prodhuara nga ne, të cilat janë në përputhje me çdo tip projekti dhe arkitekture, e cila është në harmoni me natyrën – është, së sistemi është me konstruksion çeliku i galvanizuar, falë së cilës janë TE QËNDRUESHME NDAJ TËRMETI.

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и

Ato me lehtësi mund të ndryshohen dhe zbukurohen derisa ndonjë prej tyre bëhet shtëpia e juaj e rehatshme dhe e lumtur. “EVROHAUSE-Bullgari” është lider i padiskutueshëm në prodhimin e Shtëpive luksoze të parafabrikuara.

=======================================================================================

Shtëpi që zhvendosen – Kompania   “EUROHAUSE” propozon edhe – SHTËPI TË LËVIZSHME (QË ZHVENDOSEN)

прµмµс‚в°µми къ‰и   прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и

EUROHAUSE është kompania e vetme në shtet që prodhon SHTËPI TË LËVIZSHME (QË ZHVENDOSEN). Që të vendosni ndërtesen nuk keni nevojë për Lejë ndërtimi, Letra kordinimi nga Kompania e energjisë elektrike dhe nga kompania e ujësjellësit dhe e kanalizimeve. Që të bëhen themelet vendi mund të jetë jashtë vijës së verdhë.

прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и

Shtëpitë që zhvendosen “EVROHAUSE” janë të kryera në plotësi dhe të gatshme për përdorim. Këto ndërtesa nuk kanë nevojë për një themel betoni, nuk keni nevojë për dokumente për ndërtim dhe keni mundësi për një levizje shumëhershme.

Ne ndërtojmë :

   прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µм° къ‰°  прµмµс‚в°µм° къ‰°  прµмµс‚в°µм° къ‰°

• Banesa të lëvizshme (banesa njëkatëshe, banesa dupleks, motele)
• Ndërtesa-zyrash të lëvizshme
• Ndërtesa të lëvizshme të projektuara për restorante dhe lokale
• Ndërtesa të lëvizshme të projektuara për kapanone dhe menca
Konstruksione të lëvizshme të projektuara për pune tregtie
Konstruksione të lëvizshme me funksione sociale

Konstruksioni i objekteve portative është e tëra metalike dhe jep mundësi për të lëvizur.

Specifikimi (të dhënat teknike):

прµмµс‚в°µми къ‰и  Прµмµс‚в°µм° къ‰°прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и

Cmimi i produktit:   SHTËPIA QË ZHVENDOSET – (LUKSOZE) - - ( ) 
  330 evro/meter katror (Brenda çmimi janë edhe themelet metalike (fundament me lartësi – 400 mm) të shtëpise, NË RAST SE VENDI ËSHTË PËRGATITUR SË PARI ME NJË BAZAMENT TË FORTË

SKEMA ME KËSTE, PËR SHEMBULL - për SHTËPI QË VENDOSET (ndërtese) me siperfaqe minimale e hapur - 40.5 m2
Cmimi:  13 365  euro
Perjudha e kësteve:   60 muaj
Kësti i parë:   2673.00  euro
Kësti mujore: :  254.36  euro
Interesi vjetor: 6.84%

 • muri i izoluar me vatë minerale dhe një shtresë izolimi tjetër sipas dëshirës (saiding – faqe ansore ose llustrim i jashtëm)
 • instalim integruar elektrik – sipas katallogut
 • instalim integruar ujor dhe kanalezimeve – sipas katallogut
 • sovatim i jashtëm ose PVC (pllastike) saiding – sipas katallogut
 • veshje tavani – Knauf – Rigips ose veshje PVC (pllastike)
 • veshje muresh - Knauf – Rigips ose veshje PVC (pllastike)    
 • veshje te dyshemes – parket laminat - Kronospan - “Click system” (mashkull-femër)– sipas katallogut
 • dyer dhe dritare – korniza për dritare nga PVC me 5 kamera
 • cati – dy faqe me tjegulla bitumi – sipas katallogut
 • ulluqe – PVC
 • dera e jashtme – e blinduar – sipas katallogut
 • dyert e brendshme – sipas katallogut
 • instalimi i çelësve elektrike dhe prizave – sipas katallogut
 • lidhje të dobëta elektrike – telefon – 1 pikë, kabull televizori – në çdo dhomë
 • muret e brendshme – boja lateksi - tri shtresa – ngjyrat sipas katallogut

  Прµмµс‚в°µми къ‰иПрµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и

Shtëpite portative me konstruksion metalik janë komode, kursejnë energji, 100% të mbaruara dhe me pamje të jashtë shumë të bukur. Vendosjen e puneve përfundimtare si dhe vendosjen e dyerve dhe dritareve është në kompetencën tuaj.

  прµмµс‚в°µми къ‰и прµмµс‚в°µми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и прµмµс‚в°µми къ‰и

Ne ndërtojmë shtëpi të parafabrikuara për përdorim gjatë vitit, me karakteristika shumë të mirë termo dhe zhurme izoluese, me çmime shumë të ulta dhe sipas dëshirave tuaja. Hapsira që mbetet poshtë shtëpisë mund të punohet në mënyrë që të merret vizioni për një themele normale. Sipërfaqe minimale bruto e ndërtimit për porosi e një SHTËPIE PORTATIVE është 40 m2.

Sinqërisht i juaj,
Stafi

=======================================================================================

     E RE!!!

EVROHAUSE është kompania e parë në Bullgari që ofron sistemin Self Powered House , domethën një shtëpi me veti vetë-furnizuese me elektricitet me ndihmën e një systemi prej panele fotovoltaik, me një kapacitet totalë 10 kilovat, i cili është i mjaftueshëm për furnizimin me elektricitet te nje familje, ose me sakte për nje shtëpi me sipërfaqe deri në 200 m2. .

сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и

сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и

Sistemi përbëhet nga 40 panele fotovoltaik, secili ka kapacitet 250 W, sistemi invert, elemente fiksuese për çati, kabull, kontrollues diellor, sistema akumuluese, elemene fiksuese dhe të tjera që janë të nevojshme për ndertimin e sistemit. Me këtë sistem, çmimi i shtëpisë rritet afërsisht me 180 euro për m2 .  

сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и сг»о±яµми къ‰и

=======================================================================================

E RE!!! 

Ndërtimi i shtëpive të parafabrikuara mbi TERRENE TË PAZAKONSHME

Dhe MBI VENDE TOKËSORE ME DENIVELIM TË MADHE

 сг»о±яµми къ‰и    сг»о±яµми къ‰и   сг»о±яµми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и

сг»о±яµми къ‰и  сг»о±яµми къ‰и  прµмµс‚в°µми къ‰и

 

 

Еврохаус България ООД  //  Сглобяеми къщи с метална поцинкована конструкция